Aktuelnosti

  • Datum:

19.5.2023.

FOX - Lifestyle brend

Osnovana 1942. godine, FOX je jedna od vodećih izraelskih kompanija kada je u pitanju moda, a na tržištu je više od 80 godina. Sa trenutno preko 1000 otvorenih prodavnica, ovaj brend ima širok asortiman odeće za žene, muškarce, decu i bebe, nudeći jednostavnost po pristupačnim cenama. FOX je lider u industriji sa konstantno rastućim portfoliom partnerstava sa domaćim i globalnim lifestyle brendovima.

Pročitajte više

12.5.2023.

Vežbanje kod kuće

Vežbanje kod kuće ima svoje benefite – ne samo što izbegavate trošenje vremena na odlazak u teretanu i povratak kući, već ćete se osećati komotnije dalje od gužve. Bez obzira na to koliko ste spretni ili znate o fitnesu, vežbe kod kuće mogu pomoći u postizanju mnoštva ciljeva, kao što su ojačanje tela, poboljšanje kardiovaskularnog sistema i celokupnog zdravstvenog stanja.

Pročitajte više

21.4.2023.

Skechers Proleće/Leto 2023.

Skechers je danas poznat kao raznobojni lifestyle brend koji se može pohvaliti komforom zahvaljujući specijalnim Skechers Air-Cooled ulošcima od memorijske pene kreiranim prvi put 2013. godine, laganim gornjištima i beztežinskom osećaju koje pružaju sa svakim korakom.

Pročitajte više

7.4.2023.

Nike sponzorisao 36. Beogradski maraton

Ostalo je još malo više od dve nedelje do 36. Beogradskog maratona. I dok se nadamo da će nepredvidivi vremenski uslovi omogućiti što povoljnije odigravanje velike trke, lepe vesti dolaze u vidu Nike sponzorstva i podrške najvećeg događaja za trkače iz naše zemlje. Biti prepoznat od strane nesumnjivo najvećeg sportskog brenda je privilegija, te ćemo istaći nekoliko Nike modela koji vas mogu odvesti do finiša.

Pročitajte više
/script>