29.2.2016.

ASICS Gel Pulse 7

Nova verzija Asics Gel Pulse 7 uz inovativan dizajn obećava jedinstveno iskustvo udobnosti i podrške. Zahvaljujući pozajmljenim tehnolgijama od vodećih modela, Gel Puls 7 pruža odličan odnos cene i kvaliteta, i predstavlja idealan izbor za neutralne trkače.
 
Gornjište patike je izrađeno od mrežice, sa sintetičkim ojačanjima, i pored odlične ventilacije omogućava veću fleksibilnost i savršeno odgovara pokretu noge tokom trčanja. 
Srednji sloj je, u odnosu na prethodni model, znatno poboljšan, i kako bi se osigurao kvalitet patika obuhvata dve tehnologije. Prva tehnologija je SpEVA, tehnologija koja obezbeđuje povratak patike u stari položaj i na taj način daje podršku stopalu, ali i smanjuje lomljenje samog đona. Ova tehnologija je zaslužna za to, što je patika u zadnjem delu čvrsta a savitljiva u prednjem delu. Druga tehnologija je Rearfoot and Forefoot GEL® Cushioning Systems - gel jedince koje su postavljenje na peti i na prstima, na mestima gde srednji đon ima veći uticaj tokom trčanja. Radeći zajedno omogućavaju veoma udoban korak u svim fazama pokreta stopala  – od udarca noge od podlogu do faze odgurivanja.
 
 
Primenom AHAR+ gume na kritičnim mestima na đonu patike postignuta je veća izdržljivost. Sa dve vidljive tehnologije Guidance Line® i Guidance Trusstic System® , postignuta je veća efikasnost hoda, čuvajući strukturni integritet patike i smanjujući težinu samog đona.