1.1.2016.

Asics Selfie

Zvanična pravila konkursa „ Foto konkurs Asics selfie “

1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI O ORGANIZATORU KONKURSA

Universco doo, Milana Rešetara 9, Beograd

Matični broj 07926456 PIB 100293738 (u daljem tekstu: Organizator)

Uslovi foto konkursa su objavljeni na sajtu Organizatora www.trefsport.com

2. NAZIV, VREME TRAJANJA I SVRHA KONKURSA

Konkurs se organizuje pod nazivom “Foto konkurs Asics Selfie“ (u daljem tekstu: Konkurs) preko Facebook strane Organizatora koja se nalazi na adresi https://www.facebook.com/tref.sport.prodavnice/. Konkurs traje od  01. janura 2016. do 14. Janura 2016. Konkurs se organizuje radi promocije brenda Asics i Facebook strane Organizatora.

3. OPIS KONKURSA I USLOVI UČESTVOVANJA U NJEMU

Za učešće na konkursu potrebno je da korisnik postavi fotografiju na aplikaciju koja se nalazi na Facebook strani organizatora na adresi https://www.facebook.com/tref.sport.prodavnice/app/451684954848385/ .

Sadržaj postavljene fotografije mora biti vezan za brend Asics I Asics-ove proizvode. Svi korisnici Facebook-a imaju pravo da posete Facebook stranu Organizatora i da postave svoju fotografiju i/ili glasaju za fotofgrafije koje im se najviše dopadaju. Pre postavljanja svoje fotografije ili glasanja korisnik je dužan da aplikaciji za postavljane fotografija/glasanje dozvoli pristup njegovim ličnim podacima i popuni formu, potrebnu za  učestvovanje u konkursu, i radi utvrđivanja identiteta pobednika. Pobednici konkursa u su oni učesnici Konkursa čije fotografije dobiju najveći broj “lajkova” korisnika.  Pobednici će biti proglašeni najkasnije 18. januara 2016. godine.

Za učešće u konkursu mogu da se prijave svi korisnici Facebook-a, isključivo sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

4. NAGRADE

Pobednik konkursa na poklon dobija patike Asics Tiger Gel Lyte III iz nove kolekcije proleće/leto, a ako je u pitanju pobednica model Asics Gel Noosa TRI 11.

Na konkursu nagradu osvaja korisnik čija je fotografija ostvarila najveći broj ‘’lajkova’’ korisnika. Dobitnik će moći da preuzme nagradu isključivo u prodavnicama Tref Sport.

 

5. AUTORSKA PRAVA

Učešćem u konkursu korisnik potvrđuje da su fotografije koje prijavljuje na konkurs njegovo vlasništvo i da raspolaže autorskim pravima nad njima. Prijavljivanjem fotografija na konkurs korisnik se odriče autroskih prava nad fotografijama u korist Organizatora. Prijavljivanjem fotografija na konkurs korisnik prenosi na organizatora pravo da sa fotografijama raspolaže i javno ih prikazuje, bez naknade.

6. DISKVALIFIKACIJA IZ KONKURSA

Korišćenje bilo kakve vrste kompjuterskog koda, virusa, ili bilo čega što može ometati, onemogućiti ili učiniti glasanje neravnopravnim je zabranjeno. Takvi postupci mogu dovesti do eliminacije učesnika iz daljeg takmičenja i/ili zabranu glasanja za onog ko je navedena pravila prekršio. Korisnik koji postavi fotografiju za koju se utvrdi da nije njegovo vlasništvo će biti diskvalifikovan. Korisnik koji postavi fotografiju uvredljive sadržine će biti diskvalifikovan. Organizator zadržava pravo da fotografije izbriše bez dodatnog objašnjenja.

7. PRAVO IZMENE OPŠTIH PRAVILA KONKURSA

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vreme, iz opravdanih razloga, izvrši izmene ovog Konkursa, uz obavezu da iste, bez odlaganja, objavi na svojoj Facebook strani i sajtu www.trefsport.com