2.11.2017.

FISKULTURA online fitnes izazov

FISKULTURA online fitnes izazov

 

FISKULTURA online fitnes izazov je prvi srpski fitnes studio na internetu. On kombinuje sistem vežbi i plan zdrave ishrane, sa elementima društvene igre u kojoj vredne nagrade osvajaju oni koji ostvare najbolje rezultate. To nije softver koji vam šalje predloge kako da vežbate, već zajednica koju čine profesionalni fitnes instruktori, u svakodnevnoj online komunikaciji sa članovima.

 

Kada se učlanite u FISKULTURU, očekuju vas brojni zadaci i izazovi, a za svaku od aktivnosti koju završite, dobijate poene. Program traje šest nedelja, nakon čega svi članovi zajednice dobijaju mogućnost da glasaju za najupornije. Najbolje ocenjeni dobijaju nagrade, ali u ovoj igri nema pobednika i poraženih: svi koji prođu kroz program, pobeđuju sami sebe!

 

 

FISKULTURA online fitnes izazov je idealan program vežbi za sve one kojima su brz tempo života i stalna zauzeća, do sada bili omiljeni izgovori za izbegavanje fizičke aktivnosti. Ma gde da se nalazite: kod kuće, na poslu ili na putovanju, vaš fitnes studio je sa vama, u vašem telefonu ili kompujetru. Dovoljno je samo da u bilo kom delu dana, odvojite 45 minuta za sebe.

 

Stručni i profesionalni fitnes instruktori, uvek su tu da vas motivišu,  ohrabre i koriguju. Svaki član ima ličnog fitnes instruktora i pristup zajednici koja međusobno komunicira, deli iskustva i – druži se! O svojoj privatnosti, odlučujete sami, pa je moguće da u programu učestvujete anonimno, kao i da se sa ostalim članovima povežete putem društvenih mreža.

 

Na zvaničnom web-sajtu, pored svakodnevnih izazova i saveta vezanih za vežbe i ishranu, očekuju vas i brojni zanimljivi sadržaji. Tako FISKULTURA nije samo online fitnes studio, nego i platforma za promociju zdravih stilova života.

 

FISKULTURA – online izazov koristi poznate softvere i aplikacije.  Sve što vam je potrebno su dobra volja i dobar internet!

Vaučere kojima ostvarujete pravo učešća u fitnes izazovu možete kupiti u svim Tref Sport radnjama ili poručiti online preko sajta fiskultura.net