19.5.2023.

FOX - Lifestyle brend

Osnovana 1942. godine, FOX je jedna od vodećih izraelskih kompanija kada je u pitanju moda, a na tržištu je više od 80 godina. Sa trenutno preko 1000 otvorenih prodavnica, ovaj brend ima širok asortiman odeće za žene, muškarce, decu i bebe, nudeći jednostavnost po pristupačnim cenama. FOX je lider u industriji sa konstantno rastućim portfoliom partnerstava sa domaćim i globalnim lifestyle brendovima.

 

 

Počevši od 2004. godine, FOX se probio na internacionalni nivo i postao franšiza, otvorivši svoju prvu prodavnicu u Singapuru. Ujedno je i najveći izraelski lanac izvan sopstvenih granica, sa 11 država u kojima se njihovi proizvodi prodaju. Kako bi ostali odani svom FOX konceptu pažljivo biraju svoje partnere koji su se dokazali na polju operativne i logističke infrastrukture. FOX brend sada možete pronaći u Nemačkoj, Indiji, Singapuru, Mongoliji, Kipru, Srbiji, Grčkoj, Jermeniji, Rusiji, Ukrajini i Mjanmaru, gde prodavnice izgledaju vizuelno identično matičnim, sa istom ponudom, načinom poslovanja i marketinškim strategijama kao i u lokalnim radnjama.

FOX nudi ležernu garderobu, koja je jednostavna. Kao brend, veoma davno su razumeli da alternativa za komfor, simplicitet i autentičnost ne postoji. Na kraju, svi žele da se oblače što udobnije i da se osećaju dobro u svojoj koži, sa elanom. FOX se stara da pruži svojim potrošačima brojne kolekcije i raznolikost, kako u dizajnu, tako i u bojama, po veoma pristojnim cenama. Oni veruju da je jednostavno - lepo. Pogledajte raznoliku FOX kolekciju: MUŠKARCI, ŽENE, DECA.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tref Sport (@trefsport.rs)