2.6.2023.

Kako izabrati obuću za toplo vreme?

Da li ste znali da u ljudskom stopalu postoji 26 kostiju, 33 zglobova, preko 100 mišića, ligamenata, nerava i krvnih sudova?

Našim osetljivim i krhkim stopalima je neophodna dobra obuća, pogotovo tokom proleća i leta kada visoke temperature značajno utiču na izbor i sužavaju ga. Tada, više nego ikada, bitno je da obuća bude udobna. Prilikom odabira najnovijeg para, probajte obuću na oba stopala i postarajte se da je odgovarajuća – ako je neudobna, probajte drugi par. Nemojte kupovati obuću koju ćete „razgaziti“, već onu koja stvarno odgovara kada su u pitanju veličina i pristajanje. Obuća tokom toplijih sezona je uglavnom otvorena i ne pokriva celo stopalo, pa je bitno da nijedan deo ne viri preko ivice sandala, papuča, japanki. Ne ignorišite bol i žuljanje, jer usled znoja može doći do formiranja plikova, rana i infekcija.

Duge šetnje i letnji festivali su naporni i bez neodgovarajuće obuće koja će pogoršati iskustvo. Izbor kvalitetnih materijala je jedna od najbitnijih odluka prilikom kupovine. Kožne sandale i espadrile postaraće se da i tokom dugog nošenja ne dođe do neprijatnosti i žuljanja, jer je ovaj materijal nežan prema koži. Koža će pružiti i odgovarajuću izdržljivost i produžiti životni vek obuće. A kada želite da ukombinujete neprocenjiv kvalitet, izdržljivost, komfor i stil, kom brendu se uvek možete okrenuti? INVENTO!

 

 

“Vodeća filozofija koja stoji iza brenda Invento duboko je ukorenjena u vrednostima slobodnog duha i urbanog životnog stila.”

 

Sam naziv brenda, INVENTO ( od latinskog inventus ) govori o inventivnosti i originalnosti artikala koje kreiraju već više od dvadeset godina, sa ciljem da ih dovedu do perfekcije. Invento obuća prkosi testu vremena i može se pohvaliti dugotrajnošću usled pažnje koja se pridaje kreativnom procesu, materijalima, izboru boja i proizvodnji, da bi se obezbedila maksimalna udobnost. Sve espadrile i sandale napravljene su od najfinije, prave kože neospornog kvaliteta i zato jednom kada ih probate, ostaćete zauvek verni ovom brendu.

Sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, raznobojne ESPADRILE i SANDALE brenda INVENTO nesumnjivo će postati favorit u Vašoj kolekciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tref Sport (@trefsport.rs)