18.8.2016.

Metarun PERFORMANCE MASTERED

Asics i Asicsov institut za nauku o sportu Vam predstavljaju Metarun. Dizajnirane samo sa jednim ciljem da se prilagode i oblikuju individualnom stilu trčanja.

Metarun je izgrađen korišćenjem najnovih Asicsovih ekskluzivnih tehnologija: FlyteFoam, Adapttruss, Jacquard Mesh, MetaClutch, i X-GEL.

 

 

PERFORMANCE MASTERED

METARUN

 

 

 

 

 

Metarun ne pomera granice, on ih ruši!

 

Metarun FlyteFoam

MORE CUSHIONING, LESS WEIGHT  

FlyteFoam™ tehnologija je savršena kombinacija lakoće i podrške tako da možete da letite preko bilo koje distance. Ojačana vlakna omogućavaju Flytefoam materijalu da se vrati u prvobitan položaj nakon svakog koraka. Kada se uporedi sa industrijskim standardom (EVA) FlyteFoam™ je lakši za 55%.

 

 

 

 

Metarun TrussticLONG LASTING, STABILITY

Karbonski ojačana vlakna - dvodelna AdaptTruss tehnologija, omogućuje neverovatnu stabilnost i fleksibilnost. Pomaže da se smanji uticaj medijalnih sila na stopalo, i na taj način patika se savija i istovremeno, ako se stopalo iskrivi previše, postaje kruta, zadržavajući odličnu stabilnost bez obzira na distancu.

 

 

 

A PRESONALIZED, HEEL FIT

Novi redizajnirani egzoskelet na peti u obliku slova X, savršeno obmotava zglob i fiksira petu. Dok obloge od memorijske pene na MetaRun model omogućava da model bude prilagođen vama, svaki put kada zakoračite u patiku.

 

 

 

 

ENGINEERED TO FIT, LIKE A GLOVE

Nova jednoslojna mrežica, u potpunosti prati pokret stopala, dok jedinstvena kombinacija zatvorenih i otvorenih šara poboljšava fleksibilnost i ventilaciju. 

 

 

 

 

 

HIGH PERFORMANCE, SHOCK ABSORPTION

X-GEL™ tehnologija - inovativna upotreba GEL® sistema, u vidu preciznijeg pozicioniranja i efikasnijeg oblika, za udobnost bez premca.