7.4.2023.

Nike sponzorisao 36. Beogradski maraton

Ostalo je još malo više od dve nedelje do 36. Beogradskog maratona. I dok se nadamo da će nepredvidivi vremenski uslovi omogućiti što povoljnije odigravanje velike trke, lepe vesti dolaze u vidu Nike sponzorstva i podrške najvećeg događaja za trkače iz naše zemlje. Biti prepoznat od strane nesumnjivo najvećeg sportskog brenda je privilegija, te ćemo istaći nekoliko Nike modela koji vas mogu odvesti do finiša.

 

AIR ZOOM PEGASUS – Staza je vaša pista. Spremite se da poletite sa ovim pegazom. Mogu da se pohvale odličnim odskokom pri svakom udaru o podlogu. Bilo da idete na svakodnevno trčanje ili učestvujete u velikoj trci, osetićete dobru responzivnost i podjednako izraženu udobnost. Gornjište sadrži mrežicu koja omogućava strujanje vazduha i garantuje izdržljivost. Lagane su i šire su kod prstiju kako bi pružile više prostora i komfor na dugim stazama. Kada je u pitanju PEGASUS TRAIL 4 GORE-TEX, možete se osećati sigurnim i u nepredvidivim vremenskim uslovima zahvaljujući vodootpornoj membrani koja će održati stopala suvim, kako biste mogli da trčite čak i kada su ulice mokre. To olakšava i činjenica da su dublje nego standardne patike, da bi pokrile više kože i zaštitile je od vremenskih nepogoda.

 

DOWNSHIFTER – Korišćenjem inovativnih tehničkih rešenja, Nike je napravio konstrukciju koja savršeno prianja uz stopalo i dobro apsorbuje šok. Jak, fleksibilan đon je visokog kvaliteta, te maksimalno smanjuje rizik od klizanja i poboljšava trakciju. Materijal gornjišta je zaslužan za dobru ventilaciju i sprečavanje kreiranja vlažnosti unutar patika. Pružaju odličan performans i na kraćim i na dužim stazama.

 

REVOLUTION 6 - Zavežite ove eco-friendly patike napravljene i postavite tempo na početku trke u ovim Nike Revolution 6 Next Nature patikama. Znamo da je komfor ključan prilikom trčanja, te su ove patike fleksibilne i osiguravaju jastučasti osećaj za glatku trku. Ventilacija je obezbeđena, a gornjište lagano, napravljeno od biodegradibilnih, recikliranih i veganskih materijala.

 

AIR WINFLO 9 – Nike vam donosi devetu ediciju Winflo patika koju prati veliki broj novina u odnosu na prethodnu verziju. Prema izgledu, odgovara onima koji vole sportski stil, a izvanredne su kada su u pitanju trčanje i treniranje. Gornjište se prilagođava stopalu, i kreirano je od mekih, laganih materijala. Obavijeno je mrežicom koja osigurava disanje stopala i sprečava znojenje. Prilikom obuvanja, prvi utisak ostaviće jastučasti osećaj pod petom, koji će pomoći da se lakše odbacite tokom trčanja. Stabilnost i komfor su zagarantovani, zahvaljujući međuđonu i gornjištu koji grle stopalo – jednom kada se vežu pertle, patike neće spadati. Deo oko zgloba je dobro postavljen i sprečava svaki vid trenja i pravljenja rana na koži. Nike je dodao vazdušasti „Air“ segment đonu koji poboljšava responzivnost od pete do prstiju i apsorbuje udar sa svakim korakom, bez klizanja.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tref Sport (@trefsport.rs)