21.4.2023.

Skechers Proleće/Leto 2023.

Skechers kolekcija za Proleće/Leto 2023. godine je stigla !

 

 

Vratimo se kroz istoriju najšarenijeg i najrazdraganijeg brenda, dugu preko 30 godina! Sve je počelo 1992. godine u jeku grandž subkulture kada je Skechers kreirao svoju prvu mušku outdoor cipelu. Kroz naredne godine eksperimentisali su sa raznim stilovima i tipovima obuće kako bi zadovoljili što veću publiku – od Skechers Roadies patika, preko kolekcija za decu, radnih cipela, atletskih, sportskih patika, bajkerske obuće, japanki, lifestyle patika, svetleće obuće za decu, do 2023. godine kada su na scenu stupile inovativne Skechers Slip-ins!

 

                     

      1992.                                                   2023.

 

Skechers je danas poznat kao raznobojni lifestyle brend koji se može pohvaliti komforom zahvaljujući specijalnim Skechers Air-Cooled ulošcima od memorijske pene kreiranim prvi put 2013. godine, laganim gornjištima i beztežinskom osećaju koje pružaju sa svakim korakom. Favorit su mališana usled neodoljivih svetlećih đonova na sandalama i patikama koje se vrlo lako obuvaju i ne spadaju sa stopala aktivne dece. Uvek su u trendu i omogućavaju ljudima raznovrsnih životnih puteva da lako stignu svuda uz najudobniju obuću.

Najnovija senzacija iz Skechers-a su Hands Free Slip-ins™: Ultra Flex 3.0 - Brilliant Path. Zakoračite u zagarantovani komfor sa TOUCHLESS FIT™ ženskim patikama. Dizajnirane su sa ekskluzivnim jastučetom iznad pete, koji sprečava iritaciju kože trenjem. Gornjište je napravljeno od Stretch Fit mrežastog materijala sa dekorativnim pertlama kao i Air-Cooled uloškom od memorijske pene. Obuvaju se lako, bez korišćenja ruku, a pružaju udobnost nalik čarapi. Napravljene od 100% veganskih materijala.

 

 

Kada su deca u pitanju, sigurno će im zapasti za oko Skechers Game Kicks®: Gametronix patike za dečake koje garantuju zabavu i komfor. Ove lagane patike imaju sintetičko mrežasto gornjište sa motivima iz video igrica, Air-Cooled uložak od memorijske pene i izdržljiv gumeni đon. Prednji deo je ojačan kako bi štitio prste od udara. Mogu se prati u veš mašini. Devojčice se mogu kretati i širiti ljubav uz Skechers x JGoldkraun: Skechers Street™ Uno - LITE - LOVEY LUV patike. Međunarodno poznati muralista Džejms Goldkraun donosi svoj kultni dizajn srca #Lovewall u Skechers u ovoj inspirativnoj saradnji. Ove modne patike na pertlanje imaju umetnički potpis u obliku srca, sintetičku durabak kožu i perforirani obrubljen gornji deo sa Skechers Air-Cooled Memory Foam® uloškom i platformom sa vidljivim Skech-Air® vazdušnim jastukom međuđonom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tref Sport (@trefsport.rs)

 

Klasičan komfor sa vazdušastim đonom i neprevaziđeni stil zagarantovani su sa Skechers Uno - Stand On Air mušikama. Glatko gornjište, kožno i teksturisano sintetično, se zatvara sistemom pertli, a sadrži perforacije. Air Cooled uložak od memorijske pene brine o udobnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tref Sport (@trefsport.rs)