FILTERI
    obuca
    patike
    za-zene
    tenis
Sortiraj po:
  • 1
ASICS GEL-TACTIC -30%SNIŽENO
ASICS

ASICS GEL-TACTIC

7.630,00 RSD

10.900,00 RSD

SOLUTION SWIFT FF PADEL -30%SNIŽENO
ASICS

SOLUTION SWIFT FF PADEL

10.213,00 RSD

14.590,00 RSD

Ženske patike GEL-RESOLUTION 9 CLAY -30%SNIŽENO
ASICS

Ženske patike GEL-RESOLUTION 9 CLAY

13.019,30 RSD

18.599,00 RSD

Ženske patike BARRICADE W -20%SNIŽENO
ADIDAS

Ženske patike BARRICADE W

16.990,00 RSD

21.200,00 RSD

ASICS GEL-RESOLUTION 7 CLAY -30%SNIŽENO
ASICS

ASICS GEL-RESOLUTION 7 CLAY

11.760,00 RSD

16.800,00 RSD

  • 1

Ženske Patike Za Tenis ASICS, NIKE, ADIDAS | Online Prodaja | Tref Sport

Najbolje Patike za Tenis za Žene

Tražite li vrhunske patike za tenis koje će vam pružiti izvanrednu podršku i performans na terenu? Upoznajte naše najbolje ženske patike za tenis - savršen spoj stila, udobnosti i vrhunskih tehničkih karakteristika, uključujući renomirane brendove poput Asicsa i Adidasa.

Asics Ženske Patike za Tenis

Vrhunski kvalitet i udobnost su sinonim za Asics patike za tenis. Zenske patike za tenis iz naše ponude pružaju izvanrednu stabilnost i podršku tokom igre. Raznoliki modeli i boje omogućavaju svakoj ženi da pronađe idealan par.

Patike za Tenis za Žene

Naša ponuda Tref Sporta uključuje patike za tenis prilagođene ženama. Imamo sve - od klasičnih do modernih modela., koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Ženske Patike za Tenis na Akciji

Ako tražite patike za tenis po akcijskim cenama, pogledajte našu ponudu akcijskih patika za tenis kako bismo vam omogućili najbolji izbor.

Patike za tenis iz naše povoljne nude odličan odnos cene i kvaliteta, ca ciljem da možete uživati u vrhunskoj obući bez opterećivanja vašeg budžeta.

Najbolje i Najudobnije Patike za Tenis za Žene

Najbolje patike za tenis su dizajnirane sa fokusom na potporu stopala, pružajući stabilnost tokom brzih pokreta i agilnosti tokom svake igre. Njihov izdržljiv đon omogućava izvanredno prianjanje na terenu, dok lagani materijali omogućavaju slobodu pokreta bez kompromisa na udobnosti.

Bez obzira jeste li profesionalna teniserka ili amaterka,u ponudi Tref Sporta možete naći ženske patike za tenis koje su prilagođene svim nivoima igre. Njihov elegantan dizajn savršeno se uklapa sa svakim stilom i omogućava vam da se istaknete na terenu!