FILTERI
  obuca
  patike
  za-zene
  trcanje
  brooks
Sortiraj po:
 • 1
Ravena 7, patike -50%OUTLETEXTRA CENAPOSLEDNJI KOMADI
BROOKS

Ravena 7, patike

8.500,00 RSD

17.000,00 RSD

Launch 3 -60%OUTLETEXTRA CENAPOSLEDNJI KOMADI
BROOKS

Launch 3

5.560,00 RSD

13.900,00 RSD

 • 1

Ženske Patike za Trčanje ASICS, NIKE, ADIDAS | Online Prodaja | Tref Sport

Ženske Patike za trčanje

Tref Sport  je destinacija za vrhunske ženske patike za trčanje! U našoj kolekciji možete pronaći širok asortiman brendova, uključujući Nike, Asics, Adidas, Inoveight i Skechers, koji zadovoljavaju potrebe svih trkačica.

Nike ženske patike za trčanje

Nike nudi ženske patike za trčanje koje se ističu svojom tehnologijom i inovativnim dizajnom. Od laganih trkačkih modela do visokotehnoloških, Nike pruža širok spektar opcija za svaku trkačicu.

Asics ženske patike za trčanje

Asics se fokusira na udobnost i podršku u svojim ženskim patikama za trčanje. Tehnologija poput GEL-a za apsorpciju udaraca pruža izvanrednu amortizaciju i stabilnost tokom trčanja.

Adidas ženske patike za trčanje

Adidas nudi ženske patike za trčanje koje spajaju modu i funkcionalnost. Njihova BOOST tehnologija omogućava povrat energije tokom svakog koraka, ističući se prepoznatljivim stilom.

Inoveight ženske patike za trčanje

Inoveight patike za trčanje za žene ističu se svojim inovativnim pristupom i vrhunskim performansama. Dizajnirane su za trkačice koje traže visokokvalitetnu podršku i udobnost tokom trčanja.

Skechers ženske patike za trčanje

Skechers ženske patike za trčanje nude širok asortiman trkačkih modela koji kombinuju udobnost i moderan dizajn, pružajući stilsku funkcionalnost za sve trkačice.

Ženske patike za trčanje u Tref Sportu

Pronađite najnovije modele ženskih patika za trčanje po akcijskim cenama samo u Tref Sportu. Naša ponuda obuhvata najjeftinije opcije, omogućavajući vam da pronađete vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama.