FILTERI
    odeca
    ski-odela
    za-muskarce
    lifestyle
Sortiraj po:
  • 1
Muška Ski Jakna Sa Kapuljačom, NERO
CMP

Muška Ski Jakna Sa Kapuljačom, NERO

35.000,00 RSD

Muške Ski Pantalone, NERO -30%SNIŽENO
CMP

Muške Ski Pantalone, NERO

10.150,00 RSD

14.500,00 RSD

Muške Ski Pantalone, ANTRACITE -30%SNIŽENO
CMP

Muške Ski Pantalone, ANTRACITE

10.150,00 RSD

14.500,00 RSD

Jakna Duža Muška -30%SNIŽENO
DESCENTE

Jakna Duža Muška

68.950,00 RSD

98.500,00 RSD

Ski Pantalone Muške -20%EXTRA CENAPOSLEDNJI KOMADI
DESCENTE

Ski Pantalone Muške

48.000,00 RSD

60.000,00 RSD

  • 1

Muška Odela Za Skijanje | Online Prodaja | TREFsport

Muška Ski Odeća

Kada je reč o skijanju, udobnost, funkcionalnost i stil su ključni faktori koje tražite u svom skijaškom outfitu. Osećajte se spremno za staze uz našu vrhunsku mušku odeću za skijanje, prilagođenu vašim potrebama. Tref Sport donosi vam širok asortiman muške ski odeće i opreme za skijanje kako biste ostvarili savršen dan na stazi.

Odeća za Skijanje - Odabrane Jakne i Pantalone

Naša kolekcija muške odeće za skijanje nudi vam izbor visokokvalitetnih jakni i pantalona za skijanje koje će vas štititi od svih vremenskih izazova na stazi. Naše jakne za skijanje su izrađene od tehnički naprednih materijala koji pružaju odličnu toplotnu izolaciju. Bez obzira na vremenske uslove, ostaćete suvo i toplo. Pantalone za skijanje, takođe, nude optimalnu pokretljivost i zaštitu od hladnoće.

Aktivni Ves za Skijanje kao i Duks za Skijanje

Kako biste ostali topli i suvi tokom celog dana na stazi, važno je imati kvalitetan sloj ispod vaše jakne i pantalona. Naši aktivni ves za skijanje i duks za skijanje su dizajnirani da vas održe udobnim i suvim tokom celog dana. Kombinacija vrhunskih materijala i ergonomskog dizajna čini ih savršenim izborom za sve skijaše.

Brend Descente - Vaši Partneri na Stazi

Kao vodeći brendovi u svetu skijanja, iz ponude Tref Sporta izdvajamo brend Descente su sinonim za kvalitet i stil. Naša muška odeća za skijanje odražava najnovije trendove u industriji i pruža izvanredne performanse. Bilo da se radi o profesionalnom skijanju ili opuštenom vikend skijanju, naša odeća i oprema će vas podržati u svim uslovima.

Tref Sport Odeća za skijanje

Kada je u pitanju muška odeća za skijanje, Tref Sport nudi izuzetne opcije koje zadovoljavaju i najzahtevnije potrebe skijaša. Osetite udobnost, sigurnost i stil na stazi uz našu odabranu kolekciju jakni, pantalona, aktivnog vesa i opreme za skijanje. Skijajte sa samopouzdanjem uz Tref Sport.