FILTERI
  oprema
  lopte
  za-muskarce
  kosarka
  mikasa
Sortiraj po:
 • 1
Košarkaska lopta Street Jam 7 Plava -30%SNIŽENO
MIKASA

Košarkaska lopta Street Jam 7 Plava

2.240,00 RSD

3.200,00 RSD

Košarkaska lopta Street Jam 7 -30%SNIŽENO
MIKASA

Košarkaska lopta Street Jam 7

2.240,00 RSD

3.200,00 RSD

Košarkaška lopta -30%SNIŽENO
MIKASA

Košarkaška lopta

4.830,00 RSD

6.900,00 RSD

Košarkaška lopta -30%SNIŽENO
MIKASA

Košarkaška lopta

4.830,00 RSD

6.900,00 RSD

FIBA Košarkaška lopta -44%SNIŽENO
MIKASA

FIBA Košarkaška lopta

3.900,00 RSD

6.900,00 RSD

Kosarkaska lopta 7 FIBA -20%SNIŽENO
MIKASA

Kosarkaska lopta 7 FIBA

5.920,00 RSD

7.400,00 RSD

 • 1

Muške Lopte Za Košarku | Online Prodaja | TREFsport

Otkrijte Savršenu Košarkašku Loptu 

Dobrodošli u svet vrhunskih košarkaških lopti, gde kvalitet susreće performanse! Bez obzira da li ste početnik ili iskusni košarkaš, ključ za uspeh leži u pravilnoj lopti. U našem asortimanu očekuju vas najbolje lopte za košarku koje će unaprediti vašu igru.

Lopte za Košarku 

Naša ponuda obuhvata raznolike modele košarkaških lopti koje su dostupne po izuzetno povoljnim cenama. Ne propustite specijalne akcije koje često nudimo, omogućavajući vam da nabavite vrhunsku košarkašku loptu po još pristupačnijoj ceni.

Cena Lopte za Košarku

Verujemo da vrhunska košarkaška lopta ne mora biti luksuz, zato smo postavili pristupačne cene bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Istražite naš asortiman kako biste pronašli savršenu loptu koja odgovara vašem budžetu.

Kozne Lopte za Košarku

Za one koji cene tradiciju i kvalitet, naša kolekcija koznih košarkaških lopti pruža vrhunski osećaj dodira i dugotrajnost. Uplovite u igru sa stilom uz lopte koje se ističu svojom izuzetnom izdržljivošću.

Original Lopte za Košarku

Naše lopte za košarku proizvedene su prema najvišim standardima, sa garancijom kvaliteta koji će ispuniti očekivanja i najzahtevnijih košarkaša.

Lopte za Košarku za Beton

Ako je vaš igralište beton, naša kolekcija lopti za beton je savršen izbor. Izrađene sa posebnom pažnjom za urbanu košarku, ove lopte pružaju optimalnu izdržljivost na svakom gradskom terenu.

Brendovi Handas, Mikasa, Wilson

Ponosno predstavljamo lopte renomiranih brendova poput Handas, Mikasa i Wilson. Njihova reputacija u košarci garantuje da će vaša igra biti na vrhunskom nivou uz lopte koje nose pečat izuzetnosti.

Unapredite svoju košarkašku igru danas uz Tref Sport  široku ponudu lopti za košarku. Bez obzira na vaše preferencije ili nivo iskustva, u našoj kolekciji ćete pronaći savršenu loptu koja će vas lansirati ka vrhunskim sportskim dostignućima.