FILTERI
    oprema
    pojasevi
    za-muskarce
Sortiraj po:
  • 1
Pojas za karate, crveni
KAPUR

Pojas za karate, crveni

600,00 RSD

Pojas za karate, crni
KAPUR

Pojas za karate, crni

600,00 RSD

Pojas Za Mrsavljenje
LIVE UP

Pojas Za Mrsavljenje

1.690,00 RSD

Pojas Za Mrsavljenje
LIVE UP

Pojas Za Mrsavljenje

1.690,00 RSD

  • 1

Muški Pojasevi

Muški pojasevi igraju ključnu ulogu kako u sportskim disciplinama, tako i u svakodnevnom životu.U našoj ponudi imamo različite vrste pojaseva za muškarce, uključujući pojaseve za karate, pojaseve za mršavljenje, i upoznaćemo vas sa njihovim performansama.

Pojasevi za Karate

Pojasevi za karate nisu samo funkcionalni, već i simbol postignuća i napretka u ovom izazovnom sportu. Naši pojasevi za karate kombinuju visokokvalitetne materijale sa izdržljivošću i estetskom privlačnošću. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni karatista, naša ponuda pojaseva za karate će ispuniti sve vaše potrebe.

Pojasevi za Mršavljenje

Mršavljenje može biti izazovan put, ali uz pomoć pojaseva za mršavljenje, možete ubrzati proces i postići željene rezultate. Naši pojasevi za mršavljenje su dizajnirani tako da vam pomognu da se rešite suvišnih centimetara oko struka. Brojna iskustva korisnika potvrđuju efikasnost ovih pojaseva za mršavljenje.

Tref Sport - Muški Pojasevi

Tref Sport je sinonim za kvalitet, stil i zadovoljstvo korisnika. Naša ponuda muških pojaseva je raznovrsna, a svaki proizvod je pažljivo izrađen kako bi zadovoljio potrebe muškaraca svih dobnih grupa i interesovanja. Bez obzira da li tražite sportski pojas za karate, sredstvo za mršavljenje, Tref Sport je pravo mesto za vas.