FILTERI
    oprema
    pojasevi
    za-zene
Sortiraj po:
  • 1
Pojas za karate, crveni -20%SNIŽENO
KAPUR

Pojas za karate, crveni

480,00 RSD

600,00 RSD

Pojas za karate, crni -20%SNIŽENO
KAPUR

Pojas za karate, crni

480,00 RSD

600,00 RSD

Pojas Za Mrsavljenje -20%SNIŽENO
LIVE UP

Pojas Za Mrsavljenje

1.352,00 RSD

1.690,00 RSD

Pojas Za Mrsavljenje -20%SNIŽENO
LIVE UP

Pojas Za Mrsavljenje

1.352,00 RSD

1.690,00 RSD

  • 1

Ženski Pojasevi

Pojasevi za mršavljenje i vežbanje su ključni dodatak ka zdravijem životu. Sa sve većim interesovanjem za fitnes i aktivniji način života, ženski pojasevi  postaju neizostavan deo svakodnevnog režima vežbanja.

Ženski Pojasevi za Mršavljenje

Pojasevi za mršavljenje nisu samo modni dodatak; oni su alat za postizanje ciljeva. Prodaja pojaseva za mršavljenje se povećava zbog njihove efikasnosti i pozitivnih iskustava korisnika. Veliki broj žena je podelilo svoja iskustva o prednostima korišćenja pojaseva za mršavljenje, ističući kako ovi pojasevi pojačavaju rezultate vežbanja.

Pojasevi za Vezbanje

Pojasevi za vezbanje su neophodan deo opreme za teretanu ili fitnes rutinu kod kuće. Sa širokim spektrom namena, od podrške leđima tokom vežbanja do povećanja intenziteta treninga, ženski pojasevi za vezbanje postaju omiljeni među onima koji žele maksimalne rezultate.

Pojasevi za Karate

Pojasevi za karate ne samo da označavaju nivo veštine, već su i simbol posvećenosti vežbanju. Sa različitim opcijama, uključujući pojaseve za karate visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni, možete pronaći idealan pojas koji odgovara vašim potrebama.

Ženski Pojasevi Tref Sport

Za sve vaše potrebe u vezi sa pojasevima za fitnes, teretanu, ili karate, ženski pojasevi u ponudi Tref Sporta su vaša idealna opcija. Iskoristite prednosti kvalitetne podrške tokom vežbanja uz našu široku ponudu. Pojasevi za mrsavljenje, pojasevi za vezbanje, ili pojasevi za karate - pronađite savršen pojas za vaše potrebe već danas.