FILTERI
    oprema
    skejtbord
    za-muskarce
    rekreacija
Sortiraj po:
  • 1
Skateboard 60cm -20%SNIŽENO
KEEN OPTION

Skateboard 60cm

2.320,00 RSD

2.900,00 RSD

Skejt -20%SNIŽENO
KEEN OPTION

Skejt

5.592,00 RSD

6.990,00 RSD

  • 1

Muški Skejtovi Renomiranih Brendova | Online Prodaja | Tref Sport

Muški Skejtbordovi

Da biste pronašli savršeni muški skejtbord, pogledajte ponudu Tref Sporta. Naša strast prema skejtu i vrhunski proizvodi čine nas vodećim izborom za sve zaljubljenike u ovu ekstremnu sportsku disciplinu. U našoj ponudi imamo širok spektar muških skejtbordova, od klasičnih do mini skejtova.

Skejtbordovi za Sve Ukuse

Bez obzira da li ste iskusni skejter ili tek počinjete svoju avanturu na četiri točka, pronaći ćete savršen model za sebe. Naši skejt bordovi su pažljivo birani kako bi zadovoljili sve potrebe naših kupaca.

Mini Skejt - Maksimalna Zabava

Mini skejtovi su odličan izbor za one koji traže prenosive i lagane skejtbordove. Bez obzira da li želite da ih koristite za vožnju po gradu ili jednostavno da uživate u skejtanju gde god poželite, naša ponuda mini skejtova je tu da vam pruži maksimalnu zabavu.

Kvalitet na Prvom Mestu

Kvalitet je ključni faktor kada je reč o skejtbordovima, a mi ga uzimamo ozbiljno. Tref Sport je ponosan što nudi samo najbolje brendove, Keen-option, i proizvode koji će vam omogućiti vrhunsku vožnju. Naša ponuda uključuje skejt bordove renomiranih proizvođača, čija je reputacija neosporiva.

Skejt Prodaja Na Dohvat Ruke

U Tref Sportu, trudimo se da vam obezbedimo najbolje ponude. Naša skejt prodaja omogućava vam da uštedite dok nabavljate opremu koja vam je potrebna.

Razumemo strast prema skejtanju i želimo da vam obezbedimo najbolju opremu kako biste mogli da pomerite svoje granice. Naša ponuda muških skejtbordova je raznovrsna i prilagođena svim nivoima iskustva, tako da ćete sigurno pronaći savršen model za sebe.