FILTERI
    oprema
    skejtbord
    za-zene
    lifestyle
Sortiraj po:
  • 1
Skejt manji -20%SNIŽENO
KEEN OPTION

Skejt manji

1.920,00 RSD

2.400,00 RSD

  • 1

Ženski Skejtovi Renomiranih Brendova | Online Prodaja | Tref Sport

Ženski Skejtovi Za Aktivne Dame

Za dame koje traže savršenu kombinaciju stila i funkcionalnosti, naša kolekcija ženskih skejtova je idealan izbor. Bez obzira da li ste početnica ili već iskusna skejterka, naš asortiman nudi širok spektar opcija koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Skejt Za Žene Sa Savršenim Dizajnom

Naši skejtovi su pažljivo dizajnirani sa fokusom na udobnost i stil. Sa posebnim naglaskom na ženski oblik i ergonomiju, ovi skejtovi pružaju stabilnost i lakoću vožnje, bez žrtvovanja performansi.

Skejt Bordovi Po Pristupačnim Cenama

Tražite kvalitetan skejt po pristupačnoj ceni? Naša ponuda uključuje različite modele skejt bordova koji odgovaraju svakom budžetu. Bez obzira da li preferirate manje skejtove ili želite da istražujete velike gradske površine, imamo rešenje za vas.

Naši mali skejtovi su idealni za svakodnevnu upotrebu. Bez obzira da li idete na posao, u školu ili se samo provodite sa prijateljima, ovi praktični i kompaktni skejtovi omogućavaju vam da se krećete brzo i lako kroz grad.

Tref Sport Skejt

Skejtovi brenda Tref Sport predstavljaju sinonim za vrhunski kvalitet i dugotrajnost. Sa njihovim inovativnim dizajnom i tehnologijom, ovi skejtovi su pouzdan izbor za svaku skejterku koja ceni izdržljivost i performanse.

Naša kolekcija Keen Option skejtova nudi širok spektar opcija koje će zadovoljiti čak i najzahtevnije potrebe. Sa različitim stilovima, bojama i dizajnom, ovi skejtovi su prilagodljivi vašem ukusu i stilu vožnje.

Sada je pravo vreme da pronađete svoj savršen ženski skejt! Istražite našu ponudu skejtova, pronađite najbolji model za sebe i zakoračite u svet vožnje na točkovima sa stilom i samopouzdanjem.

Posetite našu stranicu i pronađite svoj savršeni skejt već danas.