FILTERI
    oprema
    steznici
    za-muskarce
Sortiraj po:
  • 1
Štitnik za Lakat sa Steznikom -20%SNIŽENO
KEEN OPTION

Štitnik za Lakat sa Steznikom

1.520,00 RSD

1.900,00 RSD

Steznik za lumbalni deo -68%OUTLETEXTRA CENAPOSLEDNJI KOMADI
EXPLORE

Steznik za lumbalni deo

950,00 RSD

2.900,00 RSD

Steznik za natkolenicu -53%OUTLET
EXPLORE

Steznik za natkolenicu

450,00 RSD

950,00 RSD

  • 1

Muški Steznici - Savršen Dodatak za Aktivan Životni Stil

Muški steznici su postali ključni deo svakodnevnog života za mnoge muškarce koji teže aktivnom i zdravom načinu života. Bez obzira na to da li tražite steznike za kolena, steznike za zglobove, steznike za stomak, steznike za laktove, Tref Sport vam nudi izuzetnu ponudu kvalitetnih proizvoda prilagođenih vašim potrebama.

Steznici za Kolena i Zglobove

Za muškarce koji se bave sportom, rekreacijom ili jednostavno žele održavati svoje zglobove u najboljem stanju, steznici za kolena i zglobove su neophodni. Naša ponuda uključuje visokokvalitetne steznike koji pružaju potrebnu podršku, smanjujući rizik od povreda i poboljšavajući performanse.

Steznici za Struk i Stomak

Pronalaženje savršenog balansa između podrške i udobnosti ključno je kod odabira steznika za struk i stomak. Naši proizvodi su dizajnirani da vam omoguće postizanje željenog izgleda i podrške bez nepotrebnog osećaja nelagodnosti.

Želja za vitkim i mišićavim stomakom česta je među muškarcima. Naši najbolji steznici za stomak dizajnirani su kako bi vam pomogli postići ovaj cilj. Oni su udobni za nošenje tokom treninga ili svakodnevnih aktivnosti, pružajući potrebnu kompresiju i oblikovanje.

Steznici za Laktove

Za entuzijaste teretane i aktivnosti snage, naši steznici za laktove su nezamenjivi dodaci.Oni smanjuju rizik od povreda i omogućavaju vam da izvučete maksimum iz svakog treninga.

Muski Steznici Tref Sport

Tref Sport nudi visokokvalitetne muške steznike po konkurentnim cenama. Naša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu naših kupaca čini nas pravim izborom za sve vaše potrebe u vezi sa steznicima.

Muški steznici su važni za očuvanje zdravlja i postizanje željenih fitnes ciljeva. Bez obzira na to da li su vam potrebni steznici za podršku zglobovima, struku, stomaku ili laktove, Tref Sport nudi širok asortiman proizvoda koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Pogledajte našu ponudu i pronađite savršen steznik za svoje potrebe već danas.