FILTERI
    oprema
    stitnici
    za-muskarce
    explore
Sortiraj po:
  • 1
Stitnici za Rolere -20%SNIŽENO
EXPLORE

Stitnici za Rolere

720,00 RSD

900,00 RSD

  • 1

Muški Štitnici

U svetu sportskih aktivnosti, bezbednost je od suštinskog značaja, a štitnici su neizostavni deo sportske opreme, često potrebni kako biste sačuvali svoje telo od povreda. Bez obzira da li se bavite odbojkom, vozite rolere, kik-boksom, fudbalom, rukometom, biciklizmom ili nekim drugim sportom, pravilna zaštita može napraviti ogromnu razliku. U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman muških štitnika koji će vam pomoći da ostanete sigurni na terenu.

Štitnici za Odbojku

Odbojka je dinamičan sport gde brzi pokreti i skakanje često čine igrače podložnim povredama. Naši stitnici za odbojku pružaju potrebnu zaštitu za noge, kolena i potkolenice. Bez obzira da li ste amater ili profesionalac, ovi štitnici će vam pomoći da ostanete bezbedni na terenu.

Štitnici za Rolere

Vožnja rolera je uzbudljiva i zabavna aktivnost, ali takođe može biti rizična. Naši muški štitnici za rolere će vam pružiti potrebnu zaštitu za noge i kolena kako biste se osećali sigurno dok uživate u vožnji.

Štitnici za Noge

Ako se bavite fudbalom ili ste rekreativac, znate koliko je važno zaštititi noge od udaraca. Naši štitnici za noge su posebno dizajnirani da pruže maksimalnu zaštitu i komfor tokom treninga i mečeva.

Štitnici za Ruke i Laktove

Pored zaštite nogu, štitnici za ruke i laktove su takođe od suštinskog značaja. Bez obzira da li se bavite kik-boksom, rukometom ili drugim sportom, naši štitnici će vam pomoći da ostanete bez povreda.

Stitnici Tref Sport

Tref Sport nudi širok spektar muških štitnika kako biste se osećali sigurno tokom svake sportske aktivnosti. Naša misija je da omogućimo sportistima da uživaju u svom sportu bez brige o povredama. Ne propustite priliku da nabavite visokokvalitetnu zaštitu po povoljnim cenama.

Kvalitetni Brendovi - Asics, Adrenalina, Mikasa, Kapur

Naša ponuda uključuje štitnike renomiranih brendova poput Asics, Adrenalina, Mikasa i Kapur. Kada se opremate štitnicima ovih proverenih brendova, možete biti sigurni da investirate u najbolju zaštitu za svoje telo.

Ne rizikujte svoju bezbednost na terenu. Odaberite odgovarajuće muške štitnike za svoj sport i ostanite zaštićeni. Uz našu široku ponudu, kvalitetne brendove i povoljne cene, nema razloga da ne obezbedite sebi potrebnu zaštitu. Bezbednost je prioritet, a naši štitnici će vam pomoći da ostanete u igri.